Christmas Island

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Christmas Island

Proprietate de vânzare în Insula Crăciunului

Doriți să vă mutați și să cumpărați o proprietate de vânzare în Insulele Crăciunului?

Insula Crăciunului este o mică insulă aparținând politic Australiei și situată în Oceanul Indian la sud de Indonezia. Capitala este Flying Fish Cove.

Insula Crăciunului este un punct din Oceanul Indian, situat la 2.600 km nord-vest de Perth, în vestul Australiei. Deși este un teritoriu australian, cel mai apropiat vecin este Java, la 360 km distanță.

 

Cunoscute sub numele de Galapagos din Oceanul Indian, Insula Crăciunului găzduiește cel puțin 24 de specii care nu se găsesc nicăieri altundeva pe planetă: este mai mult decât orice altă zonă protejată australiană. Acestea includ cele mai mari păsări marine din viață și crabul roșu al insulei, a cărui migrație anuală extraordinară a fost recent votată de naturalistul Sir David Attenborough drept una dintre cele mai mari zece experiențe naturale din toate timpurile.

Sunteți interesat să cumpărați, să închiriați sau să investiți în proprietăți de vânzare în Insula Chrismas în Flying Fish Cove? Recunoaștem că nu este ușor să alegeți suburbia potrivită unde să cumpărați proprietăți de vânzare în Insula Christmas.

 

Pentru a oferi o înțelegere a modului de viață oferit de Flying Fish Cove, am adunat toate informațiile relevante de piață, faptele cheie, datele demografice și statisticile pentru a vă ajuta să luați o decizie sigură și informată.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB